A nicely proportioned space

  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_0
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_12
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_8
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_9
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_2
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_3
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_6
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_5
  • School-renovation-into-Dwellings-by-Lieven-Dejaeghere_dezeen_468_17

Glass partitions divide up the interior spaces of apartments created within a former school building in the Belgian city of Izegem by local architect Lieven Dejaeghere.

Interior Design, Home Renovation Image Source: Dezeen

No Comments Yet.

Leave a comment