Apartment with yellow circulation space

  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_784_8
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_sq
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_8
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_6
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_4
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_14
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_15
  • Chipinque-–-Apartment-Renovation-by-Studio-Jakob-Gomez_dezeen_468_17

Mexican architect Jakob Gomez has renovated a 1970s apartment in the mountainous area surrounding Monterrey, Mexico, using bright yellow to mark out the circulation space in the centre.

Interior Design, Home Renovation Image Source: Dezeen

No Comments Yet.

Leave a comment