Illusion of greater space

  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_1568_3
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_sq
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_18
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_3
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_1
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_19
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_14
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_4
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_7
  • An-apartment-without-centre_Lee-Chul-Liu-Jing_Interior-renovation_Beijing_China_dezeen_936_17

Chinese architects Lee Chul and Liu Jing punched through the partitions of this small Beijing apartment to create a more open-plan layout with only one door.

Interior Design, Home Renovation Image Source: dezeen

No Comments Yet.

Leave a comment